Cum te pot sustine

Fiinta noastra reprezinta un complex de corpuri (fizic, emotional, mental etc.), cu legaturi si interferente subtile intre ele. Grija pentru fiecare corp reprezinta grija pentru intregul pe care noi il reprezentam. Daca ne preocupa fizicul nostru si actionam in sprijinul lui, ar fi benefic sa ne preocupe si echilibrul nostru emotional si mental. In functie de cum gandim si actionam, fie ca ne convine fie ca nu, atragem oamenii si situatiile cu care rezonam. De aceea, doar daca ne asumam cine suntem si ce ni se intampla si actionam in acord cu nevoile noastre autentice, atunci vom deveni creatorul propriei noastre vieti.

Fericirea ca stare generala se obtine din suma starilor fiecarei clipe pe care o traim. Iar starea fiecarei clipe depinde de cat de constient o traim si daca ceea ce facem este aliniat intr-un mod autentic si firesc cu interiorul nostru. Orice contrast intre adevarul nostru interior si realitatea traita este o potentiala sursa de suferinta fizica, mentala sau emotionala. In acelasi timp, acest contrast reprezinta o excelenta sansa pentru fiecare din noi de a creste si a ne transforma. Din aceasta perspectiva, perceptiile, deciziile, gandirea si actiunile noastre ne influenteaza sanatatea si echilibrul.

In acest context complex, singura abordarea sanatoasa si sustenabila este lucrul cu propria persoana si rezolvarea problemelor in interiorul nostru, in loc sa cautam repararea exteriorului, care este oricum imposibil sau ineficient sa il controlam. Sunt gata sa te sustin pentru a restabili starea ta de sanatate fizica, mentala, emotionala si energetica, astfel incat sa poti trai constient si in acord cu adevarul tau interior. Insa implicarea si expertiza mea nu sunt nici pastile magice si nici de ajuns. Este nevoie si de implicarea ta si de o dorinta sincera de schimbare si echilibrare, fara de care efortul meu devine in cel mai bun caz ineficient, daca nu inutil.

As fi incantat sa ne cunoastem. Lasa-mi cateva ganduri sau intrebari mai jos.

Sunt de acord ca datele mele personale sa fie folosite pentru gestionarea acestui mesaj *